Ajankohtaisia

kuulumisia

 

Blogi

  

 • Koodaamista vai kokonaisvaltaista osaamista

  Toteutamme kaikenlaisia projekteja laidasta laitaan ja joihin voi kuulua täysin räätälöityjä ajanvarauskalentereita tai vaikka laajoja logistiikka- ja varastohallinnan intranet-ratkaisuja. Varsinainen pitkäaikainen osaamisemme ja alue johon eniten haluamme panostaa ovat pääasiassa kuitenkin tavallisten suomalaisten yritysten verkkosivustot.

  Kirkkain tavoitteemme on luoda taloudellisesti tuloksellista markkinointia ja pelkkään nettisivuprojektiin voi lopulta kuuluakin laajalti markkinoinnin suunnittelua, kuten logon uudistusta, sisällön tuottoa, yrityksen toimintamallin kirkastamista ja muita prosessin aikana esiin nousevia asioita.

  Jos et oman yrityksesi sivuja näe tärkeänä myynnillisenä kanavana, joka tuottaa rahallista ja ajan säästöllistä hyötyä tai yrityksesi brändin kohottajana, emme ehkä ole kumppanisi. Jos sinulle riittää, että yrityksesi yhteystiedot näkyvät verkossa sinne tänne ripoteltujen kuvapankkikuvien kera, niin edullisia koodareita löytyy kyllä. Ihan omasta tuttavapiiristäsikin ja opiskelijat koodailevat jopa ilmaiseksi.

  On turha maksaa juuri teille suunnitellusta räätälöidystä ja toimivasta kokonaisuudesta, jos sinulle riittävä lopputulos on muutama sivu tekstiä valkoisella pohjalla.

  Jos kuitenkin aloit miettimään asiaa, niin otappa yhteyttä niin jutellaan aiheesta miten verkkosivut voivat tuoda teille lisää hyötyä ja tulosta.

    Takaisin
 •   Arkisto

Seuraa meitä myös Facebookissa!

 
 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset