Monipuolinen ja

helppo käyttää

Kaikki olennainen vakiona

Markkinoiden helppokäyttöisin julkaisualustamme sisältää kaikille asiakkaillemme käytössä olevia ominaisuuksia - samaan hintaan. Lisäksi alustaan on nopeasti ja edullisesti liitettävissä monia lisäominaisuuksia omien tarpeidenne mukaan.

Sivuston muokkaaminen on vaivatonta ja saavutat taloudellista hyötyä kaikilla laitteilla toimivien verkkosivujen avulla.

 

 Päivitystyökalu

Opiportal -verkkosivun alusta näyttää samalle kuin varsinaiset nettisivusi. Eli ylläpidossa liikkuminen on yhtä vaivatonta kuin netissä surffaaminen.

Alusta sisältää vakiona monia toimintoja, jotka asennamme toiveidesi mukaan sopiville paikoille. Päivitystyökalulla muokkaat tekstejä, vaihdat kuvia, lisäät erilaisia toimintoja tai esimerkiksi jopa uusia alasivuja verkkosivustollesi.

Päivitystyökalua on erittäin helppo käyttää. Opastamme sinut alkuun ja asiakaspalvelumme neuvoo myös jatkossakin.

 

 Staattiset sisältöelementit

Sivuston perusrunko muodostetaan staattisista sisältöalueista sovitun ulkoasun mukaisesti. Sisältöalueisiin on erittäin helppoa lisätä haluamiaan kuvia, tekstejä tai muita elementtejä, jopa Drag&drop -menetelmällä. Voit myös lisätä elementtejä sivustolle sen perusrakenteen puitteissa. Voit lisätä ja muokata tekstejä, otsikoita, kuvia ja muuta niissä olevaa sisältöä.

  Toiminnalliset sisältöelementit

Verkkosivullesi voidaan lisätä kiinteämmän sisällön lisäksi erilaisia toimintoja, kuten mobiilissakin toimivia karttoja, linkkinappeja, video- ja somefeedien upotuksia. Myös näiden elementtien lisäämisen voit oppia itsekin halutessasi helposti - tai pyytää asiakaspalveluamme lisäämään niitä sivustollesi.

 Kuvapankki ja kuvien muokkaaminen

Ylläpitoalustassa oleva mediapankki toimii kuten tietokoneesi kansiot. Voit lisätä kuvia ja tiedostoja raahaamalla ne ja kansioita voit luoda oman tarpeesi mukaan. Mediapankista löydät myös kätevän kuvapalvelun, josta voit hakea ilmaiseksi ja suomenkielellä tuhansia valokuvia omaan käyttöösi.

 Lomakkeen rakentaja

Ylläpitoalustassa on sisäänrakennettu lomakkeen rakentaja, joka toimii Drag&drop -menetelmällä. Voit rakentaa sivuillesi lisää erilaisia lomakkeita parantaaksesi asiakaspalveluasi. Voit laittaa liukuvalikoita, monivalinta -painikkeita tai vaikka pudotusvalikoita – kaikki yhtä helposti.

 Sosiaalisen median elementit

Ikonilinkkien lisäksi voimme lisätä sivustollesi reaaliajassa päivittyvät sosiaalisen median kanavat kuten Facebookin tai Instagramin. Instagramista on saatavilla myös liikkuvaa kuvaa ja YouTube -videot voivat halutessasi pyöriä oman verkkosivusi sisällä siirtymättä YouTube-sivulle. Et maksa ylimääräistä somekanavien upottamisesta sivustollesi.

 Kuvagalleriat

Kuvagallerian toiminto kuuluu kiinteästi verkkosivualustaan. Lisäät vain raahaamalla haluamasi kuvat kuvagalleriakansioon ja kuvat näkyvät verkkosivullasi gallerialle suunnitellussa paikassa. Voit myös luoda lisää erilaisia kuvagallerioita aihepiirin mukaan ja lisätä niitä myöhemmin itsekin sivustolle.

 Ponnahtavat ilmoitukset

Voit alustaamme vakiona kuuluvalla toiminnolla ilmoittaa asiakkaillesi tehokkaalla ponnahduskannella joka ei voi jäädä huomaamatta. Voit kertoa mm. poikkeavista aukioloajoista, toivottaa hyvää joulua tyylikkään kuvan kera tai kertoa tulevasta tapahtumasta jota ei kannata jättää väliin.

 Kieliversiot

Opiportal -alusta sisältää valmiudet jo yli 30 kieliversioon. Kieliversioiden sisällön päivittäminen on yhtä helppoa kuin pääkielisenkin sivun ja kauttamme saatte myös edulliset kielenkääntäjät jopa mandariinikiinaksi.

 Blogialusta yritykselle

Verkkosivualustamme sisältää kiinteästi työkalut blogin ja artikkelien kirjoittamiseen jokaiselle asiakkaallemme. Samalla työkalulla luot helposti uutisartikkeleita, asiakaskokemuksia ja tapahtumapalstoja. Artikkeliin voit lisätä raahaamalla kuvia ja muokkaamme palstan ulkoasun ja värityksen sivustosi ulkoasuun sopivaksi.

 Viestikeskus

Kaikista lomakkeista lähetetyistä viesteistä tallentuu tiedot verkkosivun viestikeskukseen. Voit viestikeskuksesta ladata ne vaikka Exceliin ja hyödyntää ne muutamalla napin painalluksella vaikka uutiskirjeen kohderyhmäksi.

 Sivuston suojaus

Tietosuojalain mukaisesti sivusto tulee suojata (SSL-Sertification), jolloin esimerkiksi lomakkeiden kautta lähetetyt tiedot kulkevat suojattua yhteyttä pitkin. Kauttamme saatte suojauksen asennuksen edulliseen kuukausihintaan.

 Kävijätilastot

Alustaan voidaan lisätä Googlen analytiikka, joka seuraa sivustolla kävijöiden määrää, liikenteen lähteitä ja toimintaa sivustolla. Näet kuukauden pikakatsauksen päivitystyökalun etusivulla.

 Chat-asiakaspalvelu

Voimme asentaa teille käyttöönne myös asiakaspalvelua lisäävän chat-ominaisuuden, jota on helppo käyttää myös mobiililla. Chatin vastaajia voi henkilöstössänne olla useitakin, joka tuo joustavuutta sen käyttöön eikä vaadi ”päivystämistä” tietokoneella. Chat on myös räätälöitävissä ominaisuuksiltaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin ja aukioloaikoihin.

 Intranet henkilöstöllesi

Mikäli tarvitsette esimerkiksi henkilöstöllenne sisäisen viestintäkanavan, voimme myös lisätä nettisivuihisi kirjautumismahdollisuuden käyttäjätunnusten ja salasanojen taakse, jolloin vain tunnusten haltijat voivat lukea yrityksenne sisäisistä asioista. Intranet voi myös toimia piilotettuna materiaalipankkina teille.

 

Toimintatapamme

Kartoitamme

Selvitämme yrityksesi konseptin ja tarpeet. Annamme tarjouksen toteutuksesta.

Ehdotamme

Teemme sinulle ehdotuksen ulkoasusta ja aloitamme projektin, kun olet hyväksynyt viimeistellyt.

Toteutamme

Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä ja kysymme sinulta mielipiteitäsi.

Julkaisemme

Lopuksi esittelemme sinulle viimeistellyn sivuston ja opastamme sen päivittämisessä.

 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset