Näkyvyyttä kohdistetusti

Hakukoneoptimointi

Usein hakukoneoptimoinnin palvelut kohdistetaan vain Googlen maksullisiin AdWords-palveluihin. Google onkin eniten käytetty hakukone, mutta ei suinkaan ainoa, ja siksi on tärkeää löytyä myös muilla hakukoneilla – ja myös Googlen ilmaisten hakutulosten kärkijoukossa. 

Opiportal -alustamme sisältää ilmaiset toiminnot hakukoneoptimoinnille, sekä koko sivuston että yksittäisten sivujen kohdalla. Me suunnittelemme optimoinnin jo sivustoa rakennettaessa siten, että yrityksesi löytyy helposti kaikilla hakukoneilla.

Ota yhteyttä kun haluat, että verkkosivujesi hakukoneoptimointi tuottaa vastinetta rahoillesi.

 

Mistä hakukonenäkyvyys muodostuu?

Verkkosivustojen hakukonenäkyvyys koostuu monesta tekijästä. Otamme nämä kaikki huomioon verkkosivuja rakennettaessa mm:

 

Tekninen toteutus

Opiportal -sivustomme toimivat nopeasti - Google arvostaa hakutuloksissaan tehokkaasti avautuvia sivustoja.  Alusta myös sisältää jo valmiiksi toiminnot sivuston optimointiin.

Sivuston rakenne

Hakukoneet lukevat sivustoasi vasemmalta oikealle ja "nuuskivat" niiden rakennetta. Palveluille on hyvä luoda omat sivut, jolloin rakenne on optimaalisin.

Tekstisisältö

Onnistunut ja hyvin hakukoneissa nouseva tekstisisältö ei ole välttämättä pitkä. Se sisältää sopivan määrän hakusanoja ollen kuitenkin mukavaa ja informatiivista lukea.

 

 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset