SSL-suojaus

monestakin

eri syystä!

Paranna sivustosi luotettavuutta sekä näkyvyyttä

SSL-suojauksen vuoksi asiakkaasi ja yrityksesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. SSL suojaa tapahtumat sivuston palvelimen ja asiakkaan internet-selaimen välillä. Tällöin asiakkaasi voi turvallisin mielin vierailla verkkosivuillasi.

SSL-salauksella täytetään GDPR-asetuksen vaatimuksia. Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, luokitellaan nykyään tietoturvariskiksi. Heinäkuusta 2018 alkaen SSL-suojaamattoman verkkosivuston kävijät ovat saaneet varoituksen suojaamattomasta nettisivusta, vaikka sivustolla ei kerättäisi tietoja kävijöistä.

Myös Google on vuodesta 2018 lähtien alkanut hakukoneen tuloksissa suosia entistä enemmän verkkosivuja, jotka ovat SSL-suojattuja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jatkossa kaikilla verkkosivuilla tulisi olla suojaus asennettuna, mikäli haluaa sivuston nousevan haussa korkealle.

Asennamme SSL-sertifikaatteja Opiportal 3-sivustoillemme. Ota yhteyttä, niin laitetaan asia kuntoon!

 

Eikö sivustosi ole vielä SSL-suojattu?

Miksi se kannattaa:

Hakukonenäkyvyys

Hakukoneet suosivat SSL-suojattuja sivustoja. Muutaman euron kuukausipanostuksella parannat sivustosi löydettävyyttä.

Tietosuojalaki

Useilla verkkosivuilla SSL-salaus on pakollinen lain myötä. Mikäli sivustolla on esimerkiksi lomake tai verkkokauppa, tulee SSL asentaa.

Imago

Suojaamattoman sivuston osoitteen edessä lukee, että sivusto ei ole turvallinen. Et varmaankaan halua asiakkaasi näin lukevan?

 

Ota yhteyttä ja hoidamme SSL-sertifikaatin asennuksen Opiportal -sivustollesi hetkessä!

Ota yhteyttä

 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset