Paikallisesti jo

yli 15 vuotta

Opiferum Oy

Opiferum Oy on hämeenlinnalainen web-palveluja tarjoava ohjelmistoyritys, jonka Tommi Hellgren ja Matti Keskinen perustivat vuonna 2003. Yrityksen tytäryhtiöksi liitettiin 2017 aikana yrityskehittämispalveluja tarjoava liiketoiminnan konsultointiyritys Tulosto  Oy. Olemme toimineet alusta asti Hämeentiellä sijaitsevissa liiketiloissa.

Alkuvuosina teimme paljon räätälöityjä verkkopalveluja, sovelluksia ja sovellusintegraatioita. Vuodesta 2011 alkaen olemme siirtyneet myös pienempiin projekteihin, ja nykyään teemme paljon internet- ja intranet-sivustoja, verkkokauppoja sekä niihin liittyviä lisäpalveluja.

Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä seitsemän rautaista ammattilaista, joiden monipuolisen osaamisen ansiosta mikään haaste ei ole liian vaikea.

Toteutamme verkkosivuprojekteja käyttäen OpiPortal-julkaisualustaamme. Järjestelmä on modulaarinen, joten se taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Toiminta-ajatukseemme kuuluu auttaa asiakkaitamme kasvamaan, kehittymään ja hyödyntämään verkon ja digitaalisuuden tuomia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Palvelumme käsittävät verkkoratkaisujen suunnittelun, ratkaisujen kehittämisen, toteutuksen ja käytön tuen lisäksi yritys-kehittämisen asiantuntija- ja konsultointipalvelut. Varmistamme, että ratkaisumme tukevat aina oikealla tavalla asiakkaan liiketoimintaa.

Tarjoamme yksilöllistä ja joustavaa palvelua, jossa tulokset ovat etusijalla.

Arvomme

Kartoitamme asiakkaan tarpeet

Palveluidemme helppokäyttöisyys

Paikallisuus ja tavoitettavuus

Turvallisuus ja kotimaisuus

Hakukonenäkyvyys huomioidaan kaikessa

Toimiva ja ystävällinen asiakaspalvelu

 
 

  

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 010 229 1919
 asiakaspalvelu@opiferum.fi

Sopimusehdot
Tietosuojaseloste