Paikallisesti jo

yli 18 vuotta

Opiferum Oy

Opiferum Oy on hämeenlinnalainen web-palveluja tarjoava ohjelmistoyritys, jonka Tommi Hellgren ja Matti Keskinen perustivat vuonna 2003. Kasvava yrityksemme on toiminut alusta asti Hämeentiellä sijaitsevissa liiketiloissa.

Alkuvuosina teimme paljon räätälöityjä verkkopalveluja, sovelluksia ja integraatioita. Sittemmin siirryimme myös pienempiin projekteihin ja nykyisin teemmekin erityisen paljon internet- ja intranet-sivustoja, verkkokauppoja sekä niihin liittyviä lisäpalveluja.

Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä seitsemän rautaista ammattilaista, joiden monipuolisen osaamisen ansiosta mikään haaste ei ole liian vaikea.

Toteutamme verkkosivuprojekteja käyttäen OpiPortal-julkaisualustaamme. Järjestelmä on modulaarinen joten se taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Toiminta-ajatukseemme kuuluu auttaa asiakkaitamme kasvamaan, kehittymään ja hyödyntämään verkon ja digitaalisuuden tuomia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Palvelumme käsittävät verkkoratkaisujen suunnittelun, ratkaisujen kehittämisen, toteutuksen ja käytön tuen lisäksi yrityskehittämisen asiantuntija- ja konsultointipalvelut. Varmistamme, että ratkaisumme tukevat aina oikealla tavalla asiakkaan liiketoimintaa.

Tarjoamme yksilöllistä ja joustavaa palvelua, jossa tulokset ovat etusijalla.

Arvomme

Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen

Toimiva ja ystävällinen asiakaspalvelu

Turvallisuus ja paikallisuus

 
 
 
 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset