Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Hämeenlinnan Askartelukauppa oli kaivannut jo pitkään uudistusta nettisivuilleen. Uusittujen sivujen myötä mm. lahjakorttien myynti on kasvanut ja verkkosivujen tuotteistuksen lisäämiseen kulunut aika on vähentynyt helpon nettisivupohjan avulla.

    Tuotteet Askartelukaupalle on toteutettu teknisesti verkkokauppaan, mutta asiakas ei halunnut vielä mahdollistaa suoria ostoksia, sillä varastotilanne on jatkuvassa muutoksessa. Tällaisia tilanteita varten olemme luoneet tilausverkkokaupan, joka ohittaa maksutoiminnot. Tämä antaa kauppiaalle mahdollisuuden tarkistaa varastosaatavuus, laskea asiakaskohtaiset hinnat sekä viestiä asiakkaan kanssa muista mahdollisista kysymyksistä ennen laskun tekemistä ja tuotteiden lähettämistä.

    Kysyhän lisää tästä uudesta ominaisuudestamme!

    Tutustu asiakkaan sivustoon tästä.

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt