Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Alla näet asiakkaidemme eri kokoisia ja hintaluokkaisia verkkosivuja.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, me toteutamme sivustot, jotka tuovat entistä parempaa näkyvyyttä ja tulosta!

 • Sokerileipuri Suomisen (Suomisen kahvilat Oy) uusien verkkosivujen toteuttaminen aloitettiin talvella 2020 ja tavoitteena oli saada verkkosivujen avulla asiakkaille parempaa palvelua mm. aukioloaikojen ja yhteystietojen nopeamman löytymisen kautta.

  Jo tuolloin oli pohdinnassa, että voisiko kakkuja myydä verkkokaupassa. Mutta sitten tuli korona - kahvilat kiinni ja henkilöstön lomautus. Verkkosivut olivat tuolloin jo melko pitkällä, joten tuli kova kiire saada nettisivujen avulla jotain tuloja edes yrityksen kuluihin.

  Niinpä teimmekin sitten pika pikaa verkkokaupan. Verkkokauppa avattiin eräänä maaliskuisena perjantaina ja seuraavana maanantaina olimme yrittäjän kanssa lentää hämmästyksestä pyllyllemme. Ilman mitään markkinointitoimenpiteitä verkkokaupasta oli tilattu jo kymmeniä tuotteita. Ihan oikeita tilauksia ja yrittäjä sai alkaa leipomaan!

  Sittemmin olemme kehittäneet Sokerileipurin verkkokauppaa kaikessa rauhassa. Nyt asiakas voi valita kalenteriin määritellyistä kotiintoimitusajoista sopivan vaihtoehdon tai valita noudon haluamastaan kahvilasta. Korona-rajoitukset ovat höllentyneet ja kahvilatkin ovat jälleen auki, mutta ihmiset tottuvat asioimaan verkossa entistä enemmän. Vaikka nyt kahvittelemaan pääseekin taas kivijalkaan, ei kakkukaupan suosio ole kuihtunut.

  On selvää näyttöä siitä, että verkkokauppa (tuotekatalogi tai tilauskauppakin) lisää kivijalassa asiointia. Vaikka ostosta ei tehtäisikään verkon kautta, se lisää mielenkiintoa myymälääsi kohtaan. Ole avoinna uusille ideoille. Kuten tässä huomasimme, kakkujakin voi myydä verkkokaupassa ja se todella kannattaa!

    Takaisin
 •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 010 229 1919
 asiakaspalvelu@opiferum.fi

         

Sopimusehdot
Tietosuojaseloste