Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Alla näet asiakkaidemme eri kokoisia ja hintaluokkaisia verkkosivuja.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, me toteutamme sivustot, jotka tuovat entistä parempaa näkyvyyttä ja tulosta!

 • Design Satamakatu Oy toimii kivijalkamyymälänä Tampereella. Toimintaan kuuluu sisustussuunnittelua sekä tuotteiden myyntiä.

  Design Satamakadulle toteutimme ensin "ykkösvaiheessa" perusverkkosivut. Verkkosivualustaamme kuuluu työkalut verkkokaupan tai tilauskaupan toteuttamiselle, joten sivuston valmistumisen jälkeen yrittäjä aloitti taustatyönä tuotteistamisen.

  Kun tuotteistus oli valmis, kauppa laitettiin näkyville.

  Mikä on tilauskauppa? Tilauskauppa on teknisesti verkkokauppa, mutta tilauksen loppuvaiheessa ohitetaan maksu. Tilaus lähtee yrittäjälle ja hän on yhteydessä asiakkaaseen. Tilauskauppa tuo mahdollisuuden tilata lisää varastosaldoille, ehdottaa korvaavaa tuotetta, sopia maksutavasta ja tehdä myös esimerkiksi lisämyyntiä ollessaan asiakkaaseen yhteydessä.

  Sisustuskaupalle tilauskauppa on loistava ratkaisu, sillä yrittäjän ei tarvitse käytännössä pitää lainkaan varastossa hintavia designtuotteita. Tilauksen saapuessa yrittäjä laittaa tukkuun tilauksen ja on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan osalta sekä sopii tuotteille maksutavan. Aika riskitöntä, eikö?

  Tutustu sivustoon

    Takaisin
 •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 010 229 1919
 asiakaspalvelu@opiferum.fi

         

Sopimusehdot
Tietosuojaseloste