Kevyt ratkaisu tuotteillesi

 

Verkkokaupat

Ostoksia tehdään yhä useammin myös mobiililaitteilla. Google suosii nykyään responsiivisia sivustoja mobiililaitteilla tehdyissä hauissa, joten mobiiliin saumattomasti taipuvalla verkkokaupalla varmistat sivustosi näkyvyyden myös hakutuloksissa.

Kun lisäksi verkkokaupan toiminnallisuus ja visuaalisuus ovat kunnossa, asiakas ostaa todennäköisemmin teiltä myös uudelleen. Verkkokauppamme voidaan luoda nyt myös vastaanottamaan tilauksia suorien ostojen sijasta. Tämä antaa kauppiaalle mahdollisuuden tarkistaa tuotteiden saatavuus, tarvittaessa ehdottaa toista tuotetta tilalle sekä laskea hinnat asiakaskohtaisesti.

Opiportal 3-julkaisualustaan integroitu verkkokauppaominaisuus sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kaupan pyörittämiseen – ja kohtuullisin kustannuksin. Verkkokaupan ylläpito on helppoa ja se voidaan myös useissa tapauksissa integroida suoraan kassajärjestelmään, jolloin tiedot päivittyvät automaattisesti.


Verkkokaupasta on moneksi

Perinteisen myynti-verkkokaupan lisäksi verkkokaupasta voidaan myös räätälöidä paremmin tarpeeseenne sopiva ratkaisu.

 

Tuotekatalogi

Verkkokaupan sijaan voit myös esitellä tuotteitasi katalogimaisesti ilman suoraa ostomahdollisuutta. Myöhemmin halutessasi maksuominaisuudet on nopea ottaa käyttöön. Verkkokauppa -ominaisuudellamme katalogi on toimiva myös mobiilisti.

Tilausverkkokauppa

Tilausverkkokaupan avulla asiakkaasi voi lisätä tilauskoriinsa tuotteita ja lähettää tilauksen yritykseen. Yrityksessä voidaan näin laskea henkilökohtainen tarjous tai tarkistaa varastosaldot ennen tuotteiden lähettämistä ja maksutapahtumaa.

Lahjakorttikauppa

Meiltä löytyy myös verkkokauppa lahjakorteille. Asiakkaasi voi halutessaan jo kotona tulostaa lahjakortin, joka voidaan identifioida esimerkiksi numerosarjalla tai viivakoodilla. Asiakkaan ostopäätös nopeutuu uuden ominaisuuden ansiosta.

 

Verkkokauppaa perustettaessa yrittäjän ei tarvitse tehdä palvelusopimuksia pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Yleisimmin käytetyt palvelut Checkout ja Paytrail kokoavat kaikki suomalaiset pankkien maksunapit yhteen.

Verkko- ja korttimaksupalvelu integroidaan valintasi mukaan verkkokauppaasi. Verkkomaksupalvelut on suunniteltu toimimaan saumattomasti kaikissa tuotteita ja palveluita myyvissä verkkokaupoissa.

 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset