Tulostettava

lahjakortti

Lahjakortti -kauppa

Auta asiakastasi levittämään sanaa mahtavista tuotteistasi ja loistavasta palvelusta! Verkkokauppaan voidaan lisätä tulostettavat lahjakortit, joilla myös ei-toivottujen lahjojen palautus saadaan minimoitua.

Verkkokauppamme luo lahjakorteille yksilöllisen koodin, jonka ansiosta lahjakorttia ei voida käyttää väärin, esimerkiksi muihin alennuksiin yhdistettynä tai sen voimassaolon päätyttyä. Voitte myös käyttää omia lahjakorttikoodejanne syöttämällä niitä järjestelmään.

Lahjakortin ulkoasu voi noudattaa omaa yrityskuvaanne. Asiakkaan ostaessa ja maksaessa lahjakortin, tulostuu valmiiseen lahjakortille luotuun ulkoasuun kortin voimassaoloaika, ostopäivä sekä sen koodi. Halutessanne toimitustavaksi voidaan lisätä valmiin kortin tilaaminen toimituskuluja vastaan, mikäli asiakkaasi ei voi tai halua tulostaa korttia itse kotona.

Lahjakortilla voi ostaa verkkokaupasta tai sillä voi maksaa kivijalkamyymälässä. Myymälässä asiakaspalvelija voi tarkistaa Opiportalin järjestelmästä kortin voimassaolon.

Lisää kassavirtaa lahjakorteilla

Mahdollisuus ostaa ja tulostaa lahjakortti kotona

Lisäpalvelu verkkokauppaasi

Lahjakortti on verkkokauppatuote siinä missä fyysisetkin myytävät tuotteet ovat. Jos sinulla on jo verkkokauppa, on lahjakorttiominaisuuden lisääminen sinne vaivatonta ja edullista.

Myy palveluita enemmän

Lahjakortin ansiosta voit myydä erilaisia palveluita tehokkaammin. Lahjakortti tekee aineettomasta lahjasta fyysisen tavan muistaa. Tarvitset vain verkkosivuillesi maksutoimintojen lisäämisen ja asiakkaallesi mieleisen lahjakortin ulkoasun.

Nopeaa kauppaa

Asiakkaasi voi halutessaan tulostaa jo kotona lahjakortin, joka voidaan identifioida esimerkiksi numerosarjalla tai viivakoodilla. Asiakkaan ostopäätös nopeutuu kun hän voi hankkia lahjan nopeasti ja kotoa käsin.

 

 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset