Toimitusketjulla

tehoa ja tulosta

Logistiikkapalvelu

Uusi Shipfunk -palvelu on nyt integroitavissa verkkokauppoihimme. Uuden palvelun avulla saadaan asiakkaiden käyttöön monipuoliset toimitusvaihtoehdot, pakkaus- ja toimitusprosessi tehostuu ja asiakasviestintä lähetyksistä paranee.

Palvelu automatisoi lähetysketjua – asiakas maksaa asettamasi toimituskulut ja kauppias maksaa toteutuneet toimituskulut. Palvelun myötä verkkokaupoistamme löytyy myös suoraan tilausvaiheeseen upotetut maksupainikkeet. Shipfunk tuo asiakkaillesi lisää vaihtoehtoja ostamiseen ja sinulle lisää kustannustehokkuutta toimitukseen.

Logistiikkapalvelun avulla otat käyttöösi eri kuljetusyhtiöiden toimitustapoja helposti ja edullisesti. Lähetät kotimaan lähetykset helposti ja nopeasti Postin, DB Schenkerin ja Matkahuollon toimitustavoilla, ulkomaille suuntaavat lähetykset löytävät perille GLS:n, DHL:n ja UPS:n toimittamana.

Voit käyttää jo olemassa olevia kuljetusyhtiöiden palvelusopimuksiasi tai ottaa käyttöön Shipfunkin sopimukset.
 

Tutustu Shipfunkiin tästä


Kustannustehokkuutta toimituksiin

Shipfunk on ketterä palvelu, jolla seuraat tehokkaasti maksutapahtumia, tilaat kuljetuksen sekä tulostat pakettikortit. Toimitusketjua hallinnoit täysin oman verkkokauppasi kautta.

 

Lisäarvoa asiakkaalle

Logistiikkapalvelun avulla asiakas saa mahdollisuuden valita lähin, hänelle sopivin toimituspiste tai joustavin toimitustapa. Palvelusta löytyy kaikki Suomessa yleisimmin käytetyt kuljetusyhtiöt.

Tehokkaampi toimitus

Oman verkkokauppasi tilauksien kautta näet milloin asiakas on maksanut tilauksen ja voit aloittaa toimituksen käsittelyn. Järjestelmä ilmoittaa lähetyksestä automaattisesti valitulle kuljetusyhtiölle.

Paranna asiakaspalvelua

Voit ilmoittaa halutessasi verkkokauppamme kautta milloin lähetys on pakattu. Voit tulostaa pakettikortin lisäksi myös asiakaspalautusta varten tarvittavan kortin pakkauksen mukaan.

 

 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset