Kevyt ratkaisu

tuotteillesi

Verkkokauppa

Ostoksia tehdään yhä useammin myös mobiililaitteilla. Google suosii responsiivisia sivustoja mobiililaitteilla tehdyissä hauissa, joten mobiiliin saumattomasti taipuvalla verkkokaupalla varmistat sivustosi näkyvyyden myös hakutuloksissa.

Kun lisäksi verkkokaupan toiminnallisuus ja visuaalisuus ovat kunnossa, asiakas ostaa todennäköisemmin myös uudelleen. Verkkokauppamme voidaan luoda myös vastaanottamaan tilauksia suorien ostojen sijasta. Tämä antaa kauppiaalle mahdollisuuden tarkistaa tuotteiden saatavuus, tarvittaessa ehdottaa toista tuotetta tilalle sekä laskea hinnat asiakaskohtaisesti.

Opiportal 3-julkaisualustaan integroitu verkkokauppaominaisuus sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kaupan pyörittämiseen – ja kohtuullisin kustannuksin. Verkkokaupan ylläpito on helppoa ja se voidaan myös useissa tapauksissa integroida suoraan kassajärjestelmään, jolloin tiedot päivittyvät automaattisesti.


Verkkokaupasta on moneksi

Perinteisestä myynti-verkkokaupasta voidaan räätälöidä paremmin tarpeeseenne sopiva ratkaisu.

 

Tuotekatalogi

Verkkokaupan sijaan voit myös esitellä tuotteitasi katalogimaisesti ilman suoraa ostomahdollisuutta. Maksuominaisuudet on nopea ottaa myöhemmin käyttöön. Verkkokauppa -ominaisuudellamme katalogi on toimiva myös mobiilisti.

Tilausverkkokauppa

Tilausverkkokaupan avulla asiakkaasi voi lisätä tilauskoriinsa tuotteita ja lähettää tilauksen. Asiakkaalle voidaan laskea henkilökohtainen tarjous tai tarkistaa varastosaldot ennen tuotteiden lähettämistä ja maksutapahtumaa.

Lahjakorttikauppa

Meiltä löytyy verkkokauppa myös lahjakorteille. Asiakkaasi voi halutessaan jo kotona tulostaa lahjakortin, joka voidaan identifioida esimerkiksi numerosarjalla tai viivakoodilla. Asiakkaan ostopäätös nopeutuu uuden ominaisuuden ansiosta.

 

Verkkokauppaa perustettaessa yrittäjän ei tarvitse tehdä palvelusopimuksia pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Yleisimmin käytetty palvelu Paytrail kokoaa kaikki suomalaisten pankkien maksunapit yhteen.

Verkko- ja korttimaksupalvelu integroidaan valintasi mukaan verkkokauppaasi. Verkkomaksupalvelut on suunniteltu toimimaan saumattomasti kaikissa tuotteita ja palveluita myyvissä verkkokaupoissa.

Katso Paytrailin hinnasto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästeasetukset