Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Alla näet asiakkaidemme eri kokoisia ja hintaluokkaisia verkkosivuja.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, me toteutamme sivustot, jotka tuovat entistä parempaa näkyvyyttä ja tulosta!

 • Linnan Pallon projekti alkoi ensin verkkosivujen uudistuksella. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa mitkä ovat ne tärkeimmät asiat joihin asiakas halutaan jo etusivulla ohjata. Sivustouudistuksen yhteydessä helpotimme sekä asiakasta että asiakaspalvelua luomalla taulukon, josta sai automaattisesti varata paikkansa tietylle lennolle.

  Seuraavaksi toteutimme tuottamamme lahjakorttiverkkokaupasta Linnan Pallolle version, jossa lahjakortti on lentolippu. Verkkokaupasta ostettu lippu/lahjakortti on mahdollista tulostaa jo heti kotona. Tai asiakas voi halutessaan lisämaksusta tilata pahvisen kortin postitse.

  Lippuun muodostuu ostettaessa automaattisesti sarjanumero, joka identifioi sen jolloin väärinkäytöksiä ei voi tapahtua. Tilaukset kertyvät myös verkkosivujen ylläpitoon, josta voi kätevästi käydä tarkistamassa koodeja sekä tehtyjä lippuostoksia.

  Tutustu tästä Linnan Pallon nettisivuihin.

  PS. Tämän kaltaisiin palveluiden digitalisoimiseen on mahdollista myös saada Elyn tukia. Tytäryhtiömme Tulosto on Elyn puitesopimustoimittaja ja kertoo teille mielellään lisää. Tutustu tästä Tulostoon.

    Takaisin
 •   Arkisto

  

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 010 229 1919
 asiakaspalvelu@opiferum.fi

Sopimusehdot
Tietosuojaseloste