Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Ihanan raikkaat uudet sivut!

    Hattula Golfin sivujen ulkoasu haluttiin uudistaa samalla kun yhdistys teki brändin ilmeen uudistuksen kaikin puolin. Uudet sivut palvelevat harrastajia entistä paremmin - asiat löytyvät nopeasti ja helposti, informaatio on selkeää ja pitkiäkin ohjeita voidaan teknisesti toteuttaa helppolukuisiksi ja mielenkiintoisiksi.

    Uusi sivusto mahdollistaa yhdistystä jakamaan ajantasaista infoa entistä kätevämmin ja käyttäjä löytää etsimänsä uutiset helposti.

    Golf-sivuston toteuttaminen vaatii paljon houkuttelevia valokuvia ja luonnollisesti näitä saadaan parhaiten kesäsesonkina. Koska sivusto toteutettiin talven 2020 aikana, voi asiakas itse vaihtaa sivustolle uusia pääkuvia sitä mukaa kun kuvauskelit sen sallivat. Kuvien vaihtaminen on helppoa ja meillä opastetaan sivuston ylläpitoon. Asiakaspalvelumme myös neuvoo jatkossakin, jos sormi menee suuhun.

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt