Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Hyvänmielen kahvikauppa on verkkokauppa ja informatiivinen sivusto aivan uudenlaiselle konseptille. Hyvänmielen kahvi on Suomessa käsin valmistettua pienpaahtimon tuottamaa kahvia, joita ostamalla asiakkaat tekevät samalla hyväntekeväisyyttä.

    Hyvänmielen kahvin verkkosivut ovat modernisti pitkät ja kuvat ovat suuria. Sivusto sisältää verkkokaupan, josta asiakkaat voivat tilata itselleen herkkukahveja valitsemansa hyväntekeväisyyskohteen mukaisesti. Uusia kohteita lisätään jatkuvasti ja Hyvänmielen kahvilla on myös omia Barista Orava kahvilaatuja. Opiportal -alusta sisältää verkkokauppa-alustan, joten erillistä verkkokauppaa ei tarvitse rakentaa.

    Täysin uusi konsepti vaatii Googlessa nousua varten tehokasta työskentelyä hakukoneoptimoinnin osalta. Opiportal -alusta sisältää ilmaiset työvälineet hakukoneoptimointiin ja asiakas voi itse ylläpitää hakusanojaan helposti. Meillä koulutetaan ylläpitämään verkkosivustoa sekä opastamme alkuun hakukoneoptimoinnissa.

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt