Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Uusyrityskeskuksen verkkosivut olivat jääneet hieman viime vuosikymmenelle ja nyt pääsimme tekemään heille hienot uudet sivut. Sivujen tavoitteena on selkeyttää palveluja ja toimintoja asiakkaille, eli uusille yrittäjille.

    Joskus vanhasta on vaikeaa luopua, mutta nyt luovuttiin turhista teksteistä ja sisällöissä keskityttiin olennaisiin asioihin. Sivuston uudistus ajoitettiin tarkoituksellisesti Hämeen Uusyrityskeskuksen muuttoon uusiin tiloihin Hämeenlinnan Parkkiin. Samassa yhteydessä koko ilme uudistui ja uusia tulevia yrittäjiä palvelee nyt myös uudistetut esitteet.

    Opiferum on Uusyrityskeskuksen jäsen ja yhteistyökumppani. Kauttamme uudet yrittäjät saavat tietoa verkkosivuista, joiden ansiosta kassavirta kasvaa. Opastamme ja toteutamme, mutta tapaaminen ei sido asiakasta mihinkään. Jos olet siis perustamassa yritystä niin otahan yhteyttä meihin, niin saat arvokasta tietoa digitaalisista markkinoinnista ja palveluista.

    Tutustu tästä Hämeen Uusyrityskeskuksen sivuihin

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt