Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Hämeenlinnaan hiljattain avatun Padel King -padelhallin verkkosivut nousevat tehokkaasti hakutuloksissa. Tämä olikin sivuston toteuttamisessa yksi tärkeimmistä kriteereistä sujuvan ajanvarauksen lisäksi.

    Muista padel-sivustoista ulkoasullaan reippaasti poikkeava verkkosivu palvelee lajin harrastajia tuoden ajanvarauksen selkeästi saataville myös mobiilissa. Vahvat värien kontrastit ja selkeät fontit ovat voimakkaita ja nostavat tämän padelhallin profiilia muiden hallien fiiliksestä aivan omaan luokkaansa.

    Sivustolta löytyy kaikki, heti ja helposti. Lajin harrastajat ovatkin hyvin nopeasti löytäneet tämän sivuston saaden aikaan sen että yrityksen piti hankkia jo suuremmat tilat Hämeenlinnasta!

    Tehokkaat ja hyvin toteutetut nettisivut ovat investointi yrityksesi tulevaisuuteen.

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt