Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Alla näet asiakkaidemme eri kokoisia ja hintaluokkaisia verkkosivuja.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, me toteutamme sivustot, jotka tuovat entistä parempaa näkyvyyttä ja tulosta!

  • Nutrimia Oy halusi yhdistää vanhat yrityksen sivut sekä hieman uudemmat Ravinnon Voiman sivut yhdeksi sivustoksi. Ravinnon Voiman sivut olivat myös sisällöltään jo hieman vanhentuneet, joten päätimme uudistaa konseptin koko verkkosivut täydellisesti.

    Sivustossa oli haasteena mahduttaa paljon sisältötekstiä helposti luettavaksi paketiksi. Hyvistä teksteistä emme halunneet luopua, sillä ne lisäävät hakukonenäkyvyyttä. Ratkaisuissa päädyttiin käyttämään mm. artikkelityökalua, jonka avulla voidaan sivulle sisällyttää paljonkin tekstiä, ilman että sivun korkeus kasvaa. Näin lukija voi halutessaan lukea lisää, tai keskittyä vain pääkohtiin. Lisäksi tekstejä jaoteltiin pienempiin eriin omille alasivuilleen, joka myös osaltaan vahvistaa hakukoneissa nousua.

    Sivustolle luotiin myös lomake MSQ-testin tekemistä varten. Aiemmin lomake täytettiin ulkoisella palveluntarjoajalla, jonka sivusto ei ole kotimainen. Nyt lomakelaskuri täydennetään Ravinnon Voiman sivustolla, joka herättää asiakkaassa luottamusta. Yhteydenottoja tätä kautta on kuulemma tullut lyhyessä ajassa merkittävästi enemmän, kertoi asiakas. 

    Ravinnonvoiman sivuja on kommentoitu raikkaiksi ja mielenkiintoiseksi. 

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot - IT2018 sopimusehdot - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt