Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Luotamme pitkään kokemuksemme ja ammattitaitoomme niin paljon, että voimme luvata tyytyväisyystakuun. Et sitoudu esimerkiksi mihinkään, ennen kun olet hyväksynyt juuri sinulle tehdyn tarjouksen projektista.

Emme käytä valmispohjia vaan suunnittelemme sivuston juuri teidän tarpeisiinne ja toteutus aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt ulkoasun. Projektin aikana sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia ja tiedät mistä maksat!

Katso aikaisempia toteutuksiamme ja lue asiakastarinoita.

  • Nutrimia Oy halusi yhdistää vanhat yrityksen sivut sekä hieman uudemmat Ravinnon Voiman sivut yhdeksi sivustoksi. Ravinnon Voiman sivut olivat myös sisällöltään jo hieman vanhentuneet, joten päätimme uudistaa konseptin koko verkkosivut täydellisesti.

    Sivustossa oli haasteena mahduttaa paljon sisältötekstiä helposti luettavaksi paketiksi. Hyvistä teksteistä emme halunneet luopua, sillä ne lisäävät hakukonenäkyvyyttä. Ratkaisuissa päädyttiin käyttämään mm. artikkelityökalua, jonka avulla voidaan sivulle sisällyttää paljonkin tekstiä, ilman että sivun korkeus kasvaa. Näin lukija voi halutessaan lukea lisää, tai keskittyä vain pääkohtiin. Lisäksi tekstejä jaoteltiin pienempiin eriin omille alasivuilleen, joka myös osaltaan vahvistaa hakukoneissa nousua.

    Sivustolle luotiin myös lomake MSQ-testin tekemistä varten. Aiemmin lomake täytettiin ulkoisella palveluntarjoajalla, jonka sivusto ei ole kotimainen. Nyt lomakelaskuri täydennetään Ravinnon Voiman sivustolla, joka herättää asiakkaassa luottamusta. Yhteydenottoja tätä kautta on kuulemma tullut lyhyessä ajassa merkittävästi enemmän, kertoi asiakas. 

    Ravinnonvoiman sivuja on kommentoitu raikkaiksi ja mielenkiintoiseksi. 

      Takaisin
  •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt