Tutustu

asiakkaisiimme

Asiakkaidemme verkkosivuja

Alla näet asiakkaidemme eri kokoisia ja hintaluokkaisia verkkosivuja.

Oli yrityksesi pieni tai suuri, me toteutamme sivustot, jotka tuovat entistä parempaa näkyvyyttä ja tulosta!

 • Uudistimme hämeenlinnalaisen palvelevan puutavaraliikkeen verkkosivut kesän 2019 aikana.

  Näyttävä video etusivulla avaa kävijälle heti mielikuvan, kuinka suuresta puutavaraliikkeestä onkaan kyse. Video ei ole verkkosivuille liitettynä sen kalliimpaa kuin tavallinen stillkuvakaan ja kesän aikana toteutimme monia muitakin projekteja joissa on pääkuvan sijaan tasokas video. Videoon toki syytä panostaa, jotta se on laadukas.

  Rakentajan Puutavaratalon tuotteistus rakennettiin jo valmiiksi Opiportalissa olevaan verkkokauppaan. Toistaiseksi tuotteet ovat katalogimaisesti, mutta kun tuotteisiin on hiljaisempana sesonkiaikana liitetty puutavaraliikkeessä tuotekuvat - voidaan ottaa käyttöön verkkokauppa maksuominaisuudella. Opiferumilla on myös vaihtoehto rautakaupoille - tilausverkkokauppa! Tilausverkkokaupassa asiakas siirtää tuotteet tilaukselle joka lähetetään kauppiaalle. Näin kauppias voi laskea tarjouksen sekä tarkistaa varastosaatavuuden ennen kaupan tekoa.

  Tutustu asiakkaamme sivustoon tästä.

  Ps. Verkkokaupan tuotteiden ylläpito on erittäin helppoa ja tekstien ja kuvien vaihtaminen kuin työstäisit vaikkapa Word-tiedostoa. Tule tutustumaan Opiportal -alustaamme!

    Takaisin
 •   Arkisto

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 010 229 1919
 asiakaspalvelu@opiferum.fi

         

Sopimusehdot
Tietosuojaseloste